Rekkehus med to stuer, to bad og fire soverom.
Markterrasse og romslige balkonger. Barnevennlig og rolig område.

Familievennlige rekkehus

Tronholberget 81-93 i Skadberg Allè prosjektet består av 7 rekkehus hvor de fleste er på rundt 140-150 kvadratmeter. Boligene har en innholdsrik og bra planløsning med to bad, to stuer og fire soverom. Uteområder i form av markterrasser og balkonger.

Rekkehusene varierer litt i størrelse og utforming hvor de tre største går over tre plan og er på 152 kvadratmeter. Her flytter du inn i et allerede attraktivt og etablert område med kort vei til alt. Du flytter også inn i et rekkehus som har den plassen du ønsker og behøver. Du får helfliset bad og fliser på gulv på vaskerom og gang/delvis gang i første etasje. Kjøkken leveres av lokale Bjerks og har hvitevarer inkludert i prisen. Følelsen av en splitter ny bolig er det ikke mye som slår. Du får balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Her er varmekabler på begge bad og vaskerom. I tillegg blir det rørgjennomføring i
yttertak for ev fremtidig vedovn i stue andre etasje, samt panelovner i stuene.

Alle rekkehusene har egen parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Her er også bod. Det vil bli tilrettelagt for mulighet for lading av el-bil.