Familievennlige rekkehus med 4 soverom

Skadberg Allé bygges nå ut og blir en del av populære Skadberg Sør-området. Her flytter du inn i et allerede attraktivt og etablert område med kort vei til alt. Du flytter også inn i et rekkehus som har den plassen du ønsker og behøver.

Følelsen av en splitter ny bolig er det ikke mye som slår!

Vi har 5 innholdsrike rekkehus på hele 125 kvm. til salgs. De har alle en innholdsrik og bra planløsning med to bad, to stuer og fire soverom. Uteområder i form av både markterrasser og to balkonger. I første etasje er det tre soverom i tillegg til en ekstra stue med utgang til terrasse og hageområde. I denne etasjen ligger også separat vaskerom/teknisk rom i tillegg til badet. Hovedsoverommet med egen walk-in garderobe og tilknyttet bad ligger i 2. etasje. Her er også stue og kjøkken i åpen løsning med balkong i begge ender av boligen. Store vinduer i begge ender slipperinn mye dagslys og det vil også bli fin utsikt.

Følelsen av en splitter ny bolig er det ikke mye som slår!

Du får helfliset bad og fliser på gulv i bod og teknisk rom. Kjøkken leveres av lokale Bjerks og har hvitevarer inkludert i prisen. Rekkehusene har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det er varmekabler på begge bad og vaskerom. Alle boligene har egen parkeringsplass og bod i lukket garasjeanlegg. Det vil bli tilrettelagt for elbil-lading.

Ta kontakt med megler i dag for mer informasjon.