ET NYTT NABOLAG SOM PASSER FOR MENNESKER I ALLE ALDRE

Gode og trygge oppvekstvilkår

Skadberg byr på svært gode og trygge oppvekstsvilkår for barn med gangavstand til barnehager, barneskole og flere flotte lekeområder. Området har vært svært populært de siste årene. Mye på grunn av nærheten til arbeidsplasser på Forus, men også for meget godt utbygd infrastruktur og alt du trenger behagelig nær.

Naturen leverer på Sola

Strendene i Sola et av distriktets mest populære turmål. Året rundt. Tar du turen langs strandkanten i noen av kommunens strender er det alltid noe spennende å se. Etter høststormer leker surfere seg i dønningene og bølgene som bryter og er det godt med vind en dag så finner du garantert noen som kiter. Og er du ute en hvilken som helst søndag så ser du mennesker på tur, mellom sanddynene og i lek.

Flotte turløyper like utenfor

Skadbergturen og Åsenløypa gjør at hverdagstrimmen er lett tilgjengelig. Skadbergturen tar deg til toppen av Skadbergfeltet der det er det fine uteområder med balløkke og lekeplass, som kan være et fint stopp dersom du har med barn. Åsenløypa ligger like bak Sola videregående skole. Trimparken på Åsen ligger i starten av løypa. På toppen er det god utsikt, benker og ikke minst mye spennende å utforske for små nysgjerrige øyne.