BBB4
Leiligheter fra 43 – 66 m²

Leilighetene i første etasje får gode uteplasser, mens boligene i etasjene over får innglassede balkonger med mulighet for å åpne skyvefelt på to sider på dager med god temperatur ute. Alle leilighetene har egen parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Her er også bod. Mulighet for lading av el-bil. Heis fra garasje tar deg opp til leiligheten din.

BBB2
Leiligheter fra 71 – 115 m²

Her flytter du inn i en leilighet som har den plassen du ønsker og behøver. Det lille ekstra. Her velger du størrelser som inneholder enten to eller tre soverom. Felles for alle er god, gjennomført standard som 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett i alle oppholdsrom. Fliser på gulv og vegger på bad. Kjøkken leveres av lokale Bjerks med hvitevarer inkludert i prisen.

Følelsen av en splitter ny bolig er det ikke mye som slår. Boligen din er bygget etter dagens strenge standard. Du får balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Her er også vannbåren varme i gulv på bad og viftekonvektor i stue og kjøkken. Dette gir deg en lun og god varme uten at energiforbruket blir unødvendig stort.