STORE OG FLEKSIBLE ENEBOLIGER MED MULIGHET FOR UTLEIEDEL

God plass med 5 soverom

De 6 eneboligene er på hele 282 kvadratmeter, fordelt på 3 etasjer. Med 5 soverom blir det god plass, og det er lagt vekt på gode, romslige opplevelser med mye lys og varierte oppholdsrom. Boligene ligger meget luftig til, og grenser til friområde. Her flytter du inn i et allerede attraktivt og etablert område med kort vei til alt. Her er skole, barnehage og avstandene er korte. Skoleveien likeså.

Følelsen av en splitter ny bolig er det ikke mye som slår. Boligen din er bygget etter dagens strenge standard. Du får balansert ventilasjon med varmegjenvinning, elektrisk oppvarming og vedovn. De leveres med stående dobbelfalset impregnert kledning som er grunnet og malt. Garasje og utvendig bod hører også med. Boligene har en god, gjennomført standard som hvitpigmentert eikeparkett, og helfliset bad.

Kjøkken leveres av lokale Bjerks med hvitevarer inkludert i prisen. Sokkeletasjen er innredet med soverom, bad, stue -som også er tilrettelagt for kjøkken, samt bod. Her kan man leie ut eller bruke den selv. Her vil kanskje ungdommen i huset like seg med “egen leilighet”. Utenom utleiedelen er det også vaskerom og et stort rom hvor man har mange muligheter, kanskje et treningsrom, medierom eller hobbyrom – alt etter behov. Hovedetasje består av romslig gang, stor og åpen stue -og kjøkkenløsning, samt bad. Her er det mulighet for å lage til et ekstra soverom om det skulle være behov for det. Utgang til balkong fra stuen. I øverste etasje ligger 4 soverom, bad og stor stue med utganger til 2 balkonger. Med hele 3 balkonger på flere sider av boligen, ligger alt tilrette for å nyte solen fra morgen til kveld. Kort sagt, veldig kjekke boliger som dekker mange behov.